Κατάστημα

Κατάστημα

Κωνσταντουλάκης - Χρώματα

Η εταιρεία Κωνσταντουλάκης Χρώματα είναι μια ελληνική εταιρεία μεταπώλησης χρωμάτων και εργαλείων στο Ρέθυμνο, που στοχεύει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, με υψηλή αξία, σύγχρονη τεχνολογία και ασφάλεια.

Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, οι ορίζοντές μας επεκτείνονται καθημερινά με επιλεγμένες διεθνείς συνεργασίες και την εμπιστοσύνη της κορυφαίας κοινότητας εταιριών παραγωγής χρωμάτων, παρέχοντας λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα έργων στον τομέα της βαφής κάθε είδους.

Οι άνθρωποι της εταιρείας Κωνσταντουλάκης Χρώματα έχουν σε βάθος γνώση όλων των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων της ελληνικής αγοράς χρωμάτων και ενδιαφέρονται να βρουν ευέλικτες λύσεις για εσάς.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των χρωμάτων και με ένα καταρτισμένο προσωπικό, βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα να σας προτείνει ιδέες βασισμένες στα δικά σας γούστα, για να διαμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο

why choose icon

Αξιοπιστία

why choose pattern
why choose icon

Ποικιλία

why choose pattern
why choose icon

Ποιότητα

why choose pattern
why choose icon

Ετοιμοπαράδοτα

why choose pattern
faq section pattern

Χρώματα Κωνσταντουλάκης

Στο κατάστημά μας (Σταμαθιουδάκη 29 Ρέθυμνο), θα βρείτε μία τεράστια γκάμα χρωμάτων και βερνικιών, των γνωστότερων χρωματοβιομηχανιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

quality work icon

Μεγάλη Γκάμα

Σε εμάς θα συναντήσετε μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων εγκεκριμένων από την Ε.Ε.

qualityworkicon

Οικονομικές Αγορές

Πολιτική μας είναι να εξασφαλίζουμε στον καταναλωτή τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

painter
paint pattern white